Na štai – praskriejo mūsų mokymo centro organizuoti degustaciniai pietūs, kupini kvapų, spalvų, emocijų ir didžiulio pasididžiavimo. Renginys buvo skirtas pasidžiaugti mūsų virėjo ir konditerio profesijų mokiniais, kurie nacionaliniame konkurse iškovojo prizines vietas ir įrodė, kad jaunieji talentai Lietuvoje klesti!
Džiaugiamės, kad vietos į pietus buvo išgraibstytos akimirksniu, o renginio metu vyravo šilta bei įkvepianti atmosfera. Svečiai negailėjo komplimentų mūsų mokiniams už nepaprastai estetiškus, kruopščiai apgalvotus ir nuostabaus skonio patiekalus!
Kūrybiškas meniu nustebino net ir išrankiausius:
- Baltųjų pupelių humusas agurko juostoje
- Žemoje temperatūroje kepta anties krūtinėlė su vyne virta kriauše
- Spalvingas, pavasario nuotaika alsuojantis pyragaitis „Pavasario spalvos“
Didžiuojamės mūsų nuostabiais mokiniais - Ignu, Emile, Kamile, Roku ir Inesa, kurie atsakingai ruošėsi, ieškojo įkvėpimo, tobulino kiekvieną detalę bei galiausiai – pavergė svečių širdis ir gomurius.
Nuoširdžiausia padėka ir mūsų šaunioms mokinių mokytojoms - Vaidai ir Ligitai, kurios kiekvieną dieną dalinasi savo žiniomis, skatina augti ir įkvepia siekti aukštumų. Mokytojai Violetai - už nuoširdų aptarnavimą. Jūsų atsidavimas – tai pamatas, ant kurio kyla jaunosios kartos sėkmės istorijos!
Taip pat dėkojame visiems, kurie atvyko į pietus – svečiai, partneriai, kolegos ir draugai – Jūsų buvimas buvo labai svarbus. Ačiū, kad patikėjote mumis bei mūsų mokinių kuriama gastronomine patirtimi.
Tikime, jog šie degustaciniai pietūs – tai tik pradžia. Pradžia gražios tradicijos, naujų skonių paieškų, drąsių eksperimentų ir dar didesnių pergalių!